Főoldal | Nyitó oldal | Legújabb termékek | Akciós termékek | Üzleteink | Adatvédelem | Áruház kezelése | Szállítási feltételek | Elérhetőségek | Kosár

Szállítási feltételek

A megrendelt termékeket postai küldeményként juttatjuk el a megjelölt címre. Személyes áruátvétel is lehetséges előre egyeztetett időpontban. Postai kiszállítás választása esetén kérjük, hogy rendelésekor lehetőleg munkaidőben (hétköznap 8.00 - 18.00 h között) elérhető kiszállítási címet szíveskedjen megadni. A postai csomag feladásának napján Önt e-mailban értesítjük. Lehetőség szerint maximum 7 munkanapon belül igyekszünk eljuttatni Önhöz a megrendelt termékeket, az esetlegesen későbbre várható teljesítésről e-mailben küldünk tájékoztatást. /h4>

Szállítási költség:

A küldemények továbbítása a Magyar Posta által történik. A Szállítási költség az ország területén belül 2300,- Ft csomagonként 30kg súlyig. Debrecen város határán belüli kiszállítást saját futárral vállalunk, melynek költsége a következő:

Bruttó 10.000,- Ft alatt 1000,- Ft/cím;

Bruttó 10.000,- Ft felett ingyenes a kiszállítás.

A vidéki kiszállítás díja bruttó 2300,- Ft 30 kg-os csomagig.

30 kg felett egyéni díjat szabunk meg, a termék méreteitől függően.

Ha kérdése merül fel a vásárlással vagy kiszállítással kapcsolatban, az agrariuskft@gmail.com e-mail címen érdeklődhet ügyfélszolgálatunknál munkanapokon 8 – 15:30 h között.

Elállás joga:

A Megrendelés elküldésével és annak az Agrárius Kft. által történő visszaigazolásával a 17/1999. Kormányrendelet alapján távollévők közötti szerződés jön létre a

Agrárius Kft.

4030 Debrecen, Diószegi út 36.

mint Szállító, valamint a Megrendelő, mint Vevő között.

Ennek értelmében

- A Szállító köteles a Vevő által a Megrendelőlapon kiválasztott termékeket az azon megjelölt szállítási címre eljuttatni, vagy személyes átvételi lehetőséget biztosítani. Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy a Szállító köteles haladéktalanul írásban felvenni a kapcsolatot Vevővel a továbbiak egyeztetése érdekében.

- Vevő köteles az általa feladott Megrendelőlapon megjelölt és a Szállító által a megadott címre kiszállíttatott termékeket átvenni, a Szállító által küldött visszaigazoláson feltüntetett vételárat - mely a termékek csomagolási és szállítási költségeit is tartalmazza - készpénzben a kézbesítő részére kifizetni.

- Vevő az áru átvételétől számított 3 munkanapon belül indokolás nélkül elállhat vásárlási szándékától, ez esetben azonban köteles a terméket eredeti csomagolásban, vagy eredeti állapotban, a Szállító eredeti számlájának csatolása mellett a Szállítónak visszaszolgáltatni és viselni az ezzel kapcsolatosan felmerülő költségeket.

- Nem gyakorolható az elállás joga, olyan speciális termék (belépőjegy) esetén, mely érvényességének kezdete előtt már nem juttatható vissza a Szállítóhoz.

- Nem gyakorolható továbbá az elállás joga "téves vásárlás" indokával.

- Visszavétel esetén a Szállító kizárólag a termék vételárát téríti meg a Megrendelő részére, a kiszállítással kapcsolatos csomagolási- és postaköltséget nem.

Felvilágosítás, speciális kérés és esetleges probléma esetén kérjük, keresse meg Vevőszolgálatunkat agrariuskft@gmail.com e-mail címen.

Garanciális feltételek:

Törvényben meghatározott idejű garanciát adunk minden garanciális termékre. Azon termékek esetében, melyhez külön jótállási jegyet nem adunk, a számla egyben jótállási jegyként is szolgál.

Bejelentkezés

A kosár üres!

Agrárius Kft.

Mezőgazdasági bolt Debrecen

4030 Debrecen, Diószegi út 36.
+36-52/437-353

Józsapark Bevásárlóközpont
+36-52/386-266